Atatürk İlkokulu öğrencileri Filistinli kardeşleri ile çikolatalarını, bisküvilerini paylaşıyor.  Haydi sen de kardeşinle bisküvilerini, çikolatalarını PAYLAŞ!

Atatürk İlkokulu öğrencileri Filistinli kardeşleri ile çikolatalarını, bisküvilerini paylaşıyor. Haydi sen de kardeşinle bisküvilerini, çikolatalarını PAYLAŞ!

29.03.2024 41

Okulumuz Müdürlüğü koordinatörlüğünde ve Okul Aile Birliği Başkanlığımız nezdinde Gölbaşı Türk Kızılayı Şubesi ile “Gazzeli Kardeşlerimize Yardım Elini Uzatıyoruz “ sloganıyla ayni yardım kampanyası başlatılmıştır. Yardım kampanyamız 25 Mart-29 Mart 2024 tarihleri arasında devam edecektir. Yardımlar okulumuz kantin alanında toplanacak ve Gölbaşı Kızılay Şubesine teslim edilecektir. Gölbaşı Kızılay Şubesine ayni yardımla  bir çikolatasını Gazze’deki kardeşleri ile paylaşarak; öğrencilerimizin yardımlaşma duygusunu bu küçük yaşlarda kazanmalarını ve paylaştıkça güzelleşmenin farkına varmalarını sağladıkları için çok teşekkür ediyoruz. Şimdiden tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyor , kampanyamızın hayırlara vesile olmasını ve Gazze’de 7 Ekim 2023 tarihinden günümüze kadar devam eden savaşın durmasını temenni  ediyoruz. Filistinli kardeşlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun… 

Öznur ÖZKANTAR

Okul Müdürü

29-03-2024