Okulumuz 1-G sınıfı  öğrencileri ve öğretmeni Merih Gürol Eco Friendly Kids(Doğa Dostu Çocuklar) isimli Etwinning projesini tamamladılar.

12.06.2023 214

Okulumuz 1-G sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Merih Gürol Eco Friendly Kids(Doğa Dostu Çocuklar) isimli Etwinning projesini tamamladılar. 8'i Türkiye'den 3'ü Makedonya'dan olmak üzere 11 ortaklı projede öğrenciler ve öğretmenler çevre bilinci oluşturmak, geri dönüşüm konusunda farkındalık yaratmak amacıyla çalıştılar. Öncelikle öğrenciler geri dönüşüm konusunda bilgilendirildi. Sınıflara atık kutuları yapılarak kazanılan bilgiler sınıf ortamda uygulanmaya başladı. Anneler Günü kapsamında geri dönüştürülebilir materyallerle hediyeler hazırlanarak hem doğa korundu hem de anneler mutlu edildi. Tüm ortakların katkı sağladığı geri dönüşüm temalı bir sanal kitap hazırlandı.Okul Dışarda Günü için doğal malzemeler toplanarak geometrik şekiller öğrenildi. Dünya Su Günü, Sıfır Atık Günü, Otizm Günü, Anneler Günü doğa bilinciyle kutlanıldı. Proje sonunda öğrenciler özverili çalışmaları sebebiyle proje katılım belgelerini almaya hak kazandılar. 1-G sınıfı öğrencileri geri dönüşüm bilincini başka şehirlerden ve başka ülkelerden arkadaşlarıyla birlikte çalışarak yaparak ve yaşayarak öğrendiler.

12-06-202312-06-202312-06-202312-06-202312-06-2023