Okul Müdürü Öznur ÖZKANTAR'ın 2020-2021 Eğitim Öğretmeni yılı 1. Dönem Sonu Mesajı

22.01.2021 324

            Değerli Öğretmenler, Saygıdeğer Veliler, Sevgili Öğrenciler,

Küresel bir salgının içinde olduğumuz şu dönemlerde 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı birinci dönemini çok kısa süre yüz yüze şekilde, uzun bir süredir de uzaktan eğitim şeklinde derslerimizi işleyerek tamamladık. Elinizden geleni yapmak için bir dönem boyunca her ne kadar da uzaktan olsa da derslerinize yakından ilgi gösterdiniz. Her bir evin odası okulunuzdaki sınıf şubeniz oldu. Bu zor dönemde hepiniz büyük gayret sarf ettiniz. Her birinizi gayretinizden ve başarılarınızdan dolayı içtenlikle kutluyorum. Bu dönem karnelerinize internet üzerinden erişeceksiniz. Karnelerinizde birinci dönemin akademik değerlendirme notlarından ziyade içinde bulunduğumuz dönemin şartlarına göre sizleri psikolojik ve ikinci döneme daha motive etmek amaçlı değerlendirmeler yaparak sizleri mutlu edecek notlar verildi. Bu nedenle ikinci dönem okulların da kademeli olarak açılacağını düşünerek sizlerden akademik olarak da başarılar göstermenizi için çok çalışmanızı istiyoruz. Tatil en doğal hakkınız ve tatilde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sizler için hazırlanan tatil etkinliklerini yaparken tüm öğrencilerimizin keyifli vakit geçirmesini istiyoruz. Ancak keyifli vakit geçirmenin yanında hem kişisel gelişiminize hem de akademik derslerinize olumlu katkı sağlayacak olan bu verimli etkinliklere de yer vermenizi istiyoruz.

Büyük hayalleri olan öğrencilerimizin, hedeflerine ulaşmaları için biz eğitimciler olarak her zaman onların destekçisi olacağız. Onların hayata dair umudunun, cesaretinin; başarıya olan inancının, başarabileceklerine dair güveninin farkındayız. Bu yolda bizler, öğretmenleriniz ve aileniz her zaman yanınızda olacağız.

Sevgili öğrencilerimiz, unutmayın eğitim için kiremitlerle örülmüş bir çatıya ihtiyaç yoktur. Sizlerdeki öğrenme isteği, size ruhunu katan öğretmenlerle bir araya gelince tam bir eğlenceye dönüşür. İkinci dönem okulları birlikte, güvenle açacağımız günün umudu ve coşkusu ile sizleri hasretle beklediğimizi belirtir, bu duygu ve düşüncelerle okulumuzda bir eğitim öğretim döneminin daha sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamlanmasında büyük desteği olan müdür yardımcılarımıza, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tüm velilerimize çocuklarımızın yanlarında oldukları için teşekkür ediyorum. Sağlık ve huzur dolu bir tatil diliyorum.

                                                                                                                                                            Öznur ÖZKANTAR

                                                                                                                                                                    Okul Müdürü