Dünya Süt Günü Okulumuzda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Nezdinde Kutlandı

02.10.2020 160

Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salih NAMAL'ın katılımlarıı ile okulumuzda Dünya Süt Günü kutlaması gerçekleştirildi. Programın açılışını Sayın Kaymakamımız Tülay BAYDAR  BİLGİHAN yaptı. Belediye Başkanımız Sayın Ramazan ŞİMŞEK miniklerimizin belediye olarak sütle buluşmasını sağlayarak, daha ilk haftadan öğrencilerimizin sağlıklı olarak gelişmesinde sütün çocuklar için öneminin farkındalığını oluşturdu. Desteklerinden ötürü Gölbaşı Belediyesine çok teşekkür ediyoruz. Dünya Süt Günü hatıra fotoğrafı çektiren miniklerimiz gelen misafirlerle sohbet ettiler ve süt  ile ilgili şarkılar söyleyerek sınıflara  alındılar.

02-10-202002-10-202002-10-202002-10-2020