Damlaya Damlaya Su olur, Enerji Olur Projemiz

10.10.2022 145

Geçen yıl okul Müdürümüz Öznur ÖZKANTAR tarafından yazılarak okulumuzda başlattığımız "Damlaya damlaya su olur, enerji olur" projemiz bu yıl Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan İklim Değişikliği Eylem Planı doğrultusunda revize edilecek şekilde başlatılmıştır. Bu hafta birinci sınıf öğrencilerimize öğretmenleri koordinesinde rehber öğretmenlerimiz lavabolarda uygulamalı olarak suyu nasıl tasarruflu kullanacaklarını anlatmışlardır. Öğrencilerimiz uygulamalı olarak ellerini hem okulda hem de evde su tasarrufu yaparak yıkayabileceklerini öğrenmişlerdir. Uygulamayı geçen yıl öğrenen ara sınıflarımıza ise gönderilen video sunumları ve öğretmenleri aracılığı ile tüm sınıflar düzeyinde uygulamalı olarak tasarruflu bir şekilde ellerini yıkamaları hatırlatılmış ve uygulatılmıştır. Projemizi destekleyen öğretmenlerimize , velilerimize ve uygulayıcı olan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz ve tasarruflu günler diliyoruz...