2/A SINIFI ÖĞRENCİMİZİN PANDEMİ SÜRECİNDE YAZDIĞI

2/A SINIFI ÖĞRENCİMİZİN PANDEMİ SÜRECİNDE YAZDIĞI "MUTLU MESUT HİKAYELER" İSİMLİ KİTABI... BAŞARILAR DİLİYORUZ.

12.01.2021 214

Okulumuz 2/A sınıfı öğrencisi Ömer Musab YAVUZ geçen yıl Pandemi süreciyle birlikte uzaktan eğitimde evde olduğu süreçte öğretmeni Nuran ÇELİK'in yönlendirmeleriyle ilk öyküsünü yazmaya başlamış ve kısa öykülerden oluşan hikaye kitabını bitirerek ilk yazarlık deneyimini gerçekleştirmiş oldu. Öğrencimiz aynı zamanda kitabının tüm resimlerini kendi çizmiş ve hikaye kitabının sonunda da kitap ile ilgili etkinliklere yer vererek yaşıtlarının eğlenceli bir şekilde öğrenmelerini amaçlamış . Basımını yaptırdığı "Mutlu Mesut Hikayeler" adlı ilk kitabını imzalayarak Okul Müdürümüz Öznur ÖZKANTAR'a ve sınıf öğretmeni Nuran ÇELİK' e hediye etmiştir. Kitabın yazılmasında desteklerinden ötürü öğrencimizin ailesine ve heyecan içerisinde ikinci kitabını yazmaya başladığı için sevgili öğrencimize çok teşekkür ederiz. Başarılarının devamını diliyoruz.

12-01-2021