10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMIMIZ

29.11.2023 57

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı okulumuzda Atatürk büstüne Okul Müdürümüz Sayın Öznur ÖZKANTAR’ ın çelenk sunumu ile başladı. Saat dokuzu beş geçe 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması esnasında bayrağımızın yarıya indirilmesi ile devam etti. Okul Müdürü Sayın Öznur ÖZkANTAR’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrencilerimizin hazırladığı oratorya ve sunumlarla son buldu. Program bitiminde Hatay İSKENDERUN Denizciler Anaokulu depremzede öğrenci ve öğretmenlerinin hazırlamış oldukları Atatürk’ün yaptığı yenilikleri anlatan resimler sergilendi. Sergideki 28 resim Atatürk İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından gönüllülük esasına göre alınarak okulumuz koridorlarında yerini aldı. Ayrıca resimler için toplanan 20800 TL bağış Denizciler Anaokulu Okul Aİle Birliği hesabına yatırıldı. Sergi açılışı Kaymakamımız Sayın Erol RÜSTEMOĞLU , Belediye Başkanı Ramazan ŞİMŞEK ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Serap YILMAZ’ın katılımları ile gerçekleşti. Sergi açılışında dua yapılarak depremzede öğrencilere ve öğretmenlerine görüntülü telefon bağlantısı gerçekleştirildi. Kaymakamımız Sayın Erol RÜSTEMOĞLU ‘nu karşısında gören minikler duygu dolu anlar yaşadı. Resimleri nasıl yaptıklarını protokole ve öğrencilere sundular. Ardından helva ikramı ile sergi açılışı tamamlandı. Depremzeddlerin unutulmadığı Atatürk İlkokulu ev sahipliğinde gerçekleştirilen Atatürk konulu sergi yerel basında da yer aldı.

10 Kasım Atatürk konulu sergimiz yerel basında da yerini aldı.

10 KASIM TÖRENİMİZ

29-11-202329-11-202329-11-2023