Atatürk İlkokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Eğitimde öncelikli rol üstlenen, kalitede öncü, etkin, nitelikli ve verimli, teknolojik dönüşüme ayak uyduran ve bunu yaparken de güvenli ve bilinçli teknoloji kullanım farkındalığı oluşturan bir kurum olmak.

Misyon: MİSYONUMUZ Biz, İlköğretim Programı Önderliğinde, Bilimsel, Teknolojik, Kültürel Değerlere Sahip, Farklı Düşünebilen, Hedefine Ulaşmak İçin Çaba Gösteren, Topluma Örnek Olan Bireyler Yetiştirmek Ve Eğitime Duyarlı Veli Profili Oluşturmak İçin Varız. Bilimsel çalışmalar ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda bilgi yönetimi, bilgi güvenliği ve bilişim sistemlerini geliştirmek için öğrenci öğretmen ve velilerimize öncülük etmek ve farkındalık oluşturmak.

Başarılar: Geleneksel Çocuk Oyunları yarışmasında 4.sınıf öğrencileri Ankara 3.sü,2.sınıf öğrencileri İlçemiz 2.si olmuştur.

Saatler: 1.ve 2.sınıflar 08.45-14.25; 3.ve 4. sınıflar 09.15-14.55
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0312 484 11 17

WEB - https://ata.meb.k12.tr

Adres - ŞAFAK MAH. OĞUZ KAĞAN USTA CAD. ATATÜRK İLKOKULU BLOK NO 30 GÖLBAŞI / ANKARA

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde.